Stocuri medicale complete

Farmimplant se mândrește și cu operațiunile de depozit desfășurate în conformitate cu bunelor practici de distribuție. Acest lucru asigură că întreaga activitate de stocare, manipulare și distribuție a produselor farmaceutice și a dispozitivelor medicale este efectuată într-un mod sigur și eficient. Compania noastră respectă normele și reglementările stricte, asigurând astfel că produsele ajung în stare optimă la destinatarii finali.

5/5

Dr. Maria Stancu

Medic Dermatolog

Foarte serioși și promti! Recomand cu încredere!

Accesibilitate pentru sănătate

Cu o reputație solidă în domeniul farmaceutic și medical, Farmimplant este, încă din 2013, un partener de încredere pentru medici, clinici și profesioniști medicali. Oferim atât produse și dispozitive medicale de înaltă calitate, cât și servicii personalizate și suport tehnic pentru a asigura o experiență excelentă pentru clienții noștri.

Prin devotamentul nostru față de excelență și inovație, contribuim activ la îmbunătățirea sistemului medical și la creșterea nivelului de îngrijire acordat pacienților din întreaga Europă! 

Suntem unic importator al
produselor B.Well Swiss!

B.Well Swiss împărtășește sincer dorința oamenilor de a purta de grijă celor dragi. În acest scop B.Well Swiss a dezvoltat o gamă largă de dispozitive medicale care să răspundă nevoilor fiecărui membru al familiei. Bebelușii neajutorați, adolescenții activi dar lipsiți de griji, părinții în vârstă – cu toții au nevoie de îngrijire și atenție. Farmimplant este UNICUL importator al produselor B.Well Swiss!

Sistemul de management al calității al B.Well Swiss AG deține certificarea de conformitate cu norma internațională ISO 13485:2016. Produsele B.Well Swiss respectă cerințele Directivei privind dispozitivele medicale (MDD) 93/42/EEC sau ale Reglementării privind dispozitivele medicale (MDR) (EU) 2017/745.

UNDE LIVRĂM

Partenerii Noștri

Sprijinim profesioniștii din domeniul medical – și nu numai – în furnizarea tratamentelor de calitate și sigure. Membrii echipei noastre aduc împreună peste 20 de ani de cunoștințe farmaceutice pe piețele românești și europene, ceea ce reprezintă un avantaj semnificativ în înțelegerea nevoilor și cerințelor profesioniștilor din domeniul medical.

Experiența lor contribuie la livrarea soluțiilor optime și personalizate, adaptate la cerințele specifice ale fiecărui client. Avem parteneriate semnificative atât în Europa, dar și dincolo de granițele Uniunii Europene.

Depozitul nostru amplasat în București, România, Farmimplant este autorizat GDP (Bune Practici de Distribuție) și EMA (Agenția Europeană a Medicamentului). De asemenea, produsele RX (prescripție medicală) sunt scanate și verificate în conformitate cu Directivei privind medicamentele falsificate (FMD) din 2019. 

VREI SĂ DISCUȚI CU NOI?

Contactează-ne!

Folosește oricare dintre modalitățile de mai jos pentru a discuta cu noi sau a primi o oferta personalizată nevoilor și bugetului tău! Consultanții Farmimplant sunt la dispoziția ta!

Alege limba »
Scroll to Top